donderdag, januari 12, 2006

Nederland veranderd



Net Klaasen zien darten als de beste, nu is hij door naar de halve finales, ok dan.
Verder in het nieuws vandaag er is vanmiddag een Nederlander van 32 aangehouden in Belgie de plaats Zele, met een explosief in zijn auto en een dolk om zijn middel ? Tsja het scheen om een bij de politie bekende man te gaan die als aggressief bekend stond verder dan dat bericht van de week over de baby welke werd aangeboden op marktplaats.nl, dit blijkt om een adverteerder van 15(m)jaar te gaan die om aandacht zat verlegen, dan die vrouw in haar rolstoel die zou zijn mishandeld door twee jongens met de wurging van haar hondje, die bleek het zelf te hebben gedaan...enz. Wat ik ermee wil zeggen is dat de media steeds meer macht krijgt en steeds sneller zaken zomaar plaatst waardoor de berichten niet of nauwelijks meer op waarheid worden gecontroleerd, dat vindt ik een verkeerde ontwikkeling.Het is niet een positiefs iets, bepaalde bevolkingsgroepen voelen zich door dit soort zaken niet meer veilig in Nederland, terwijl er in principe niet veel is veranderd we blijven immer mensen met zijn allen.
En dan de politiek die steeds verder van de mensen af komt te staan, neem nou die belachelijke bomenkap in Schinveld puur machtsmisbruik van de NLe overheid, de bewoners(nl) hadden nu al overlast van de overvliegende ewacs (navo toestellen)laat staan na deze bomenkap nee men is goed bezig. Balkellende stemmers nog bedankt ! Dus blijven we Amerika goed paaien en de burgers in de steek te laten.
Dus gaan onze jongens ook naar Afghanistan of zal D66 zijn standpunt houden, (mijn mening)eindelijk een partij die zijn rug recht houdt en niet gelijk gaat kwispelen bij weer een uitspraak van een of andere hotemetoot uit de VS. Dat we nog de driekleur hebben en niet de stars en stripes...Nee wat zo'n overwinning van een jonge Nederlandse darter allemaal niet op doet komen, hopelijk presteert ons voetbal eftal ook komende zomer fantastisch en worden we WK 2006.
Gegroet allen.

Geen opmerkingen: