woensdag, mei 03, 2006

Fc Groningen Ajax

Vanavond om 19:00uur begonnen zit gespannen op de bank te luisteren via www.oogtv.nl live de wedstrijd Fc Groningen Ajax..In de 9e minuut een wereld kans van Buijs op de lat wow al bijna 1-0.. Nu is het even rust en staan we (eindelijk)op de 1-0 dankzei Eric Nevland 43e minuut.
Afwachten wat de 2e helft ons brengen gaat de uitwedstrijd hebben we met 2-0 verloren dus we moeten in de 2e helft er sowieso weer eentje bijknallen.. en dan wordt het een verlening van twee maal een kwartier. Dus een 3e zou nog beter zijn.! Alleen wie gaat het doen Buijs, Salmon, Nevland (nogeens), Cornelisse. Erg spannend dus en dat we niet vergeten de 0 te houden anders is het over en uit met sprookje van de Groninger FC. Want qua aanvallen van het niet zo sterk spelende Ajax, wordt alleen Silva helaas regelmatig uitgespeeld, dus ja laten we hopen en ervan uitgaan dat de 2e helft net zoals de 1e verloopt.
Laten we ervan uit gaan dat Dany (BenietZo)Blind.nl zijn een na laatste(alleen nog de Gatorade finale tegen PSV: ) wedstrijd ook enig glans geven wil en de Ajaxieden behoorlijk heftig op zal peppen. Dus ik kan niet wachten to het weer begonnen is.
FORZA GRONINGEN
Inmiddels is het weer begonnen en is het in de 61e minuut 2-0 geworden door Bruno Silva !!!!! op naar de 3e FC Groningen is veruit de beste ploeg vanavond.
Net wederom een leuke aanval van Cornelisse, helaas werd hij goed naar de zijkant van het veld gedreven de voorzet kwam bij Silva aan echter schoot hij ver over. Op dit moment krijgt Van der Laak een gele kaart na een overtreding en heeft de FC Groningen het een beetje lastiger met het altijd "Lucky" Ajax. Net bijna via een enorme schrimmage voor de goal van Bassie Roorda maar gelukkig ging hij ver naast. Fc Groningen heeft op dit moment de 10e voorzet te nemen kortom het blijft spannend dus dit geeft wel aan wie het meeste aanvallend speelt vanavond.
FORZA FC GRONINGEN !
Maar helaas het sprookje is uit Ajax scoort een lucky M*********ING goal we liggen eruit...
Nog 3 minuten te gaan...En na de goal van Snijder een enorme rel op het veld met circa 15 spelers.. Dit leverde twee rode kaarten op een voor Danny Buijs en een voor Nordin Bukari het publiek scandeert luid we gaan EUROPA IN en zo is het ook..!!! Zo onverdiend die goal voor Ajax bah.
Kortom we gaan Europa in de wedstrijd is net afgefloten we winnen met 2-1 helaas het was een verlening waard.

FC Groningen bedankt voor dit super seizoen en we gaan Europa in !